Σε όλα τα οχήματα μας παρέχετε πλήρης ασφάλιση που περιλαμβάνει:

1) Μικτή ασφάλεια με συμμετοχή του πελάτη (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης) 400 ευρώ

Προσπαθώντας να χαμηλώσει το κόστος της ενοικίασης για τους πελάτες της, η AUTO-CI παρέχει την μικτή ασφάλεια με συμμετοχή του πελάτη. Όταν  προκληθεί μια ζημιά στο αυτοκίνητο, με υπαιτιότητα του πελάτη, ο πελάτης επιβαρύνεται το ανώτερο μέχρι το ποσό  συμμετοχής των 400ευρώ. Σε περίπτωση που το κόστος της ζημιάς είναι μικρότερο του ποσού συμμετοχής, επιβαρύνεται μόνο το κόστος της ζημιάς.
Όταν αποδεδειγμένα ο πελάτης δεν ευθύνεται για ένα ατύχημα με άλλο όχημα, δεν επιβαρύνεται καθόλου για το κόστος της ζημιάς. Η μοναδική απόδειξη μη υπαιτιότητας του πελάτη είναι το χαρτί της τροχαίας.

Προσοχή!
Σε περίπτωση ατυχήματος ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να μας ενημερώσει άμεσα στο τηλέφωνο +30 2310 327 655 η στο +30 6980 581 313 το οποίο αναγράφεται και στο συμβόλαιο ενοικίασης, και η εταιρία μας θα ενημερώσει την αστυνομία.
Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να παραμείνει στο όχημα μέχρι να έρθει η οδική βοήθεια.
Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης η εταιρία AUTO-CI υποχρεούται να αντικαταστήσει το όχημα ίδιας  κατηγορίας μέσα σε 12 ώρες.

Προσοχή!
Καμία από τις ασφάλειες δεν παρέχει κάλυψη:
•αν οδηγείτε σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους
•αν οδηγεί άτομο που δεν έχει αναφερθεί στο συμβόλαιο
•αν οι ζημιές/ατύχημα προκλήθηκαν κάτω από επιρροή χρήσης οινοπνευματωδών ποτών, φαρμάκων ή ναρκωτικών ουσιών
•για ζημιές στο εσωτερικό του οχήματος, συγκεκριμένα:
κάψιμο από τσιγάρα, κατεστραμμένο σαλόνι, ζημιές από κατοικίδια, ζημιές στον εσωτερικό εξοπλισμό λόγω κακής χρήσης, υπερβολική βρωμιά
Εάν κατά την έναρξη της ενοικίασης υπάρχουν ζημιές στο όχημα από προηγούμενο πελάτη που δεν έχουν διορθωθεί, αυτές θα καταγραφούν προς δική σας εξασφάλιση στο συμβόλαιο ενοικίασης.
Σε περίπτωση ατυχήματος ειδοποιήστε μας άμεσα στο τηλέφωνο +30 2310 – 327 655  η στο +30 6980 581 313 το οποίο αναγράφεται και στο συμβόλαιο ενοικίασης.

speed_limits
Thessaloniki
7°
5°
ΣΑ
4°
ΚΥ
3°
ΔΕ
4°
ΤΡ
9°
ΤΕ
Weather from OpenWeatherMap