Ακύρωση Κράτησης

Ακυρώσεις έως 7 ημέρες πριν από την έναρξη της ενοικίασης δεν έχουν χρέωση. Στην περίπτωση αυτή θα σας επιστραφεί η προκαταβολή.

Η ακύρωση πρέπει να πραγματοποιηθεί τηλεφωνικώς. Εάν η ακύρωση σας πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από 7 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης δεν θα σας επιστραφεί η προκαταβολή.

Για μια επιβεβαιωμένη ενοικίαση η οποία δεν πραγματοποιείται λόγω μη εμφάνισης του πελάτη, άκυρων η ελλιπών εγγραφών, μιας επισπευσμένης αποχώρησης του πελάτη, η μιας ακύρωσης κατόπιν της έναρξης της ενοικιαστικής περιόδου δεν μπορούν να επιστραφούν τα χρήματα.

Επίσης δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων στην ακύρωση μιας βραχυπρόθεσμης επιβεβαιωμένης κράτησης (last minute).

Για τι ημέρες που δεν χρησιμοποιήθηκε το όχημα κατά την διάρκεια της ενοικίασής του, δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.

Αλλαγή Κράτησης

Αλλαγές στα στοιχεία της κράτησης/ενοικίασης μπορούν να πραγματοποιηθούν έως επτά ημέρες πριν την αρχή της ενοικιάσεις.

Οι αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο τηλεφωνικώς, στο τηλέφωνο της εταιρείας μας 2310-327 655. Εάν λόγω της αλλαγής προκύψει ένα διαφορετικό κόστος ενοικίασης θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μια καινούργια κράτηση.

Η πρώτη κράτηση σας θα ακυρωθεί και θα ισχύει η δεύτερη. Αλλαγές μετά την έναρξη ενοικίασης όπως π.χ. επέκταση χρόνου ενοικίασης κ.α πρέπει να γίνονται έγκαιρα.

Στην περίπτωση επισπευσμένης αναχώρησης του πελάτη, θα εξαρτηθεί από την αιτία της αναχώρησης αν θα του επιστραφεί κάποιο χρηματικό ποσό.

speed_limits
Thessaloniki
7°
5°
Sat
4°
Sun
3°
Mon
4°
Tue
9°
Wed
Weather from OpenWeatherMap